Tännäs/första advent...

Vilken underbar helg vi har haft i fjällen!
Vi packade ihop oss och for direkt efter jobbet, väl framme efter middag på vägen upp osv så kom också Nicken , Sofia och lilla Lilly.

 Lite om vad som finns i Tännäs.

På lördags morgonen bjöd Sandran på fika på säng = ur mysigt!
Sedan bar det av till fots ner till en liten julmarknad i Tännäs, där fikade vi goda kakor och bullar. Sedan gick vi och tittade på pulkrace nedanför Oskars. 

Sofia med Lilly i vagnen har täten med Tesa, Sandran och Peppson tätt i hälarna. Nick valde såklart fun parken i Funäs istället för detta...
Här är vi påväg hemåt stugan igen efter att ha ätit julgröt på GT gården! Hem och pyntade stugan, innan:Fackeltåget från Gt gården upp till Oskars för gran tändningen. Sedan lyser den stora fina granen vid bergsväggen över Tännäs hela julen. Tomten i spetsen för tåget såklart!
Sedan var det go middag, glögg och efterrätt som njöts i stugvärmen.Hemma igen sent på Söndag kväll efter att ha fixat stugan och varit på julskyltning i Hede.

Hoppas din första advents helg har varit lika bra som min!

Tingeling Sussi

Trevlig första advent!

Snart helg igen, och redan första advent...Det är synd att nederbörden kommer som regn och inte snö!Har fixat lite advents mys på altanen som välkommnar när man kommer hem efter en arbetsdag.Änglar är ett måste... 
Denna ett loppis fynd från i sommras.I helgen far familjen till fjällstugan för att åka lite skidor, äta gott och dricka värmande glögg.
Jag får då aldrig sådan stämning som då jag är där!

Trevlig advent och sköt om sig!

Tingeling Sussi


Trevlig helg!De lovade sol här på ön i morgon så jag hoppas de håller vad de lovar nu...

Här är min solstråle "Dino Lilly" i allafall!Har sovit en stund efter maten, trodde huvudet skulle sprängas då jag for från jobbet!!!
Ikväll blir det kvällsvandring för mig och de andra föräldrarna i Tes klass, för att hålla lugnet på byn?!


I morgon ska vi nog en sväng på blåberget och fynda möbler enligt Sandran.
Sedan städa, laga och fixa till toaletten och duchen i la´gårn.
Kanske hinner vi med lys lördag i stenstan också? (Har aldrig varit på det.)
Sedan ska vi och "en massa andra" till Mamma och Ivar på fest klockan fem.
Ja vi får väl se hur det går, vad som hinns med...

Söndagen är fortfarande obokad vad jag vet!

Trevlig helg!

Tingeling Sussi


Tillbaka igen!

Nu ska jag göra en blogg comeback!

Semestern var toppen med fiske bad och camping:Sommarens största gädda!Finaste och bästa campingen i sommar utan tvekan - Härjarö!

Största och absolut bästa händelsen:Jag blev farmor till världens absolut gosigaste lilla Lilly!!!Sandran flyttade till Bollnäs för att plugga, oj så tomt det blev hemma!
Även Arrak (hunden) följde med...

Tesa kvar som tur är, fast hon tog över "baracken" efter Sandran, så nu är det bara jag och Peppson kvar i huset...Sista varma sommar kvällen i pergolan får avsluta detta inlägg.

Tingeling allihopa och på ett snarare återseende får jag hoppas.


RSS 2.0