Tännäs/första advent...

Vilken underbar helg vi har haft i fjällen!
Vi packade ihop oss och for direkt efter jobbet, väl framme efter middag på vägen upp osv så kom också Nicken , Sofia och lilla Lilly.

 Lite om vad som finns i Tännäs.

På lördags morgonen bjöd Sandran på fika på säng = ur mysigt!
Sedan bar det av till fots ner till en liten julmarknad i Tännäs, där fikade vi goda kakor och bullar. Sedan gick vi och tittade på pulkrace nedanför Oskars. 

Sofia med Lilly i vagnen har täten med Tesa, Sandran och Peppson tätt i hälarna. Nick valde såklart fun parken i Funäs istället för detta...
Här är vi påväg hemåt stugan igen efter att ha ätit julgröt på GT gården! Hem och pyntade stugan, innan:Fackeltåget från Gt gården upp till Oskars för gran tändningen. Sedan lyser den stora fina granen vid bergsväggen över Tännäs hela julen. Tomten i spetsen för tåget såklart!
Sedan var det go middag, glögg och efterrätt som njöts i stugvärmen.Hemma igen sent på Söndag kväll efter att ha fixat stugan och varit på julskyltning i Hede.

Hoppas din första advents helg har varit lika bra som min!

Tingeling Sussi

Kommentarer
Postat av: Evelyn

Vilken mysig helg ni verkar ha haft! :)

2009-11-30 @ 22:58:03
URL: http://gukoret.blogg.se/
Postat av: Christa

Hej! tack så mycket för dina fina ord om min blogg. Tack. Ja gör så det var kul att baka med barnen hhihi. Hoppas vi hörs igen kram

2009-12-01 @ 21:05:28
URL: http://www.angelandroses.blogspot.com
Postat av: Katta

Låter jättemysigt det där och tänk pulkarace redan med här har vi äntligen fått frost.Saknar det med julskyltning man har uppöver, här nere har de inget sånt. Kram Katta

2009-12-02 @ 21:30:10
URL: http://rostigarosor.blogspot.com
Postat av: anna k.

Ah, vad härligt att se, SNÖ!! Min mormor är från Ytterhogdal och själv är jag från Östersund ursprungligen!! Nu längtar jag hemöver!

2009-12-16 @ 21:36:30
URL: http://lantligt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0