Framtida trädgårds drömmar

**********************************************************************************************************Detta är baksidan av vithusets trädgård,
den har ingen gjort nåt åt direkt på de senaste tjugoåren.
Det blir nåt att bita i till våren då den blir min.Det är vithuset som syns i bakgrunden och härbret (gäststuga) som syns närmast.Ja det finns en hel del att fundera på hur man ska göra,
vilka träd ska bort vara kvar?
Då trädgården ligger på en bergskulle så är ju förutsättningarna en aning annorlunda från min nuvarande trädgård, det känns spännande.
Tro hur mycket berg jag ska välja att ta fram?, vart ska växthuset stå, och paviljongen?Det är sånt här jag funderat på medans garaget rensats, packningen inne fortsatt och djuren fått sitt så klart.

Önskar alla en riktigt bra vecka!

Kram Sussi


 


Kommentarer
Postat av: karin-odlar-sin-trädgård

Vithuset är ju stort, och fint också! Jag trodde det var mycket mindre. Ljusmanchetterna är ju bedårande söta, kanske du kan ha dem kring ljus du inte tänder ;-)

2010-01-24 @ 21:15:07
URL: http://odlasintradgard.blogspot.com
Postat av: Jill

Så härligt att ha en hel trädgård att planera. Komma bli underbart!Stort tack för din snälla hälsning.Hoppas din helg har varit fin!

2010-01-24 @ 21:20:41
URL: http://fyrarumochkok.blogspot.com
Postat av: Lotta

Kommer säkert bli jätte fint! För mig är tyvärr inte fixandet av trädgård min starka sida, önskar att jag var bättre på det.Kram, Lotta

2010-01-25 @ 13:29:08
URL: http://lottaspace.blogspot.com
Postat av: Fröken Tindra

Du har en del att fundera på ser jag. Skall bli spännande att följa. =0) Trädgården är inte min starka sida... Jag trodde nog bara det.

Skall se om jag kan få ordning på min oreda och tipsa dig. ;0) Tack för din rara ord.

Kram!

2010-01-25 @ 20:32:46
URL: http://rosorokaprifol.blogspot.com
Postat av: Majas skafferi

hej! Berg i trädgården är ju väldigt trevligt, det finns många möjligheter att skapa en fin trädgård då! Var försiktiga bara, innan ni kapar träd som ni ångrar sedan... det tar ju ett tag innan de växer upp igen! Vad kul med ett riktigt "projekt"!

2010-01-26 @ 18:22:59
URL: http://majasskafferi.blogspot.com
Postat av: strömma

Vad spännande med flytten och all planering med tomt och allt runt det. Du har det du gör inför allt som ska hända. Det som är skönt när man flyttar är att man får utrensat sånt som ändå aldrig används.

Jag har flyttat mååååååååååånga gånger och det är jobbigt medans det händer. Samtidigt är det så kul med nytt hem att göra iordning.Självklart känner jag mig glad att du vill lägga mig i din lista.Nattkram

strömma

2010-01-27 @ 02:48:28
URL: http://lojrom-vittvin.blogspot.com/
Postat av: Veronica

HejVad kul att du hittade till mig!Vilken fin blogg du har och vad spännande att flytta!!Ha detså bra många kramar Veronica.

2010-01-27 @ 08:36:11
URL: http://roadrmmar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0